Floortje & Laura halen maar liefst 635,- op!!

Floortje en Laura in Italie

Floortje en Laura hebben met hun actie maar liefst 635,- Euro opgehaald. Wat een fantastische prestatie dames!

Ontzettend bedankt!

 

Steun Floortje en Laura met deze actie! 

 Floortje en Laura zijn leerlingen van het Ravelijn in Steenbergen en gaan dit jaar mee naar Italië van 15 t/m 21 april voor een mountainbike trip. Leerlingen mogen met acties vanuit school of eigen ideeën geld ophalen om hun trip te sponsoren. 

 Floortje en Laura betalen deze reis helemaal zelf, maar willen wel graag geld ophalen en de opbrengst doneren aan de Stichting Duncidunc. 

 De Stichting Duncidunc is in het leven geroepen na het overlijden van de 12 ½ jarige Duncan van der Goot en steunt dit initiatief van harte.  

Duncan is 26 november 2017 overleden aan een zeldzame vorm van kanker, genaamd CIC en was een klasgenootje van Floortje en Laura op de Groen van Prinstererschool. 

De Stichting Duncidunc is opgericht om aandacht te vragen en geld te werven voor CIC kanker. De opbrengst wordt gebruikt ter donatie aan organisaties, die onderzoek doen naar het voorkomen en genezen van deze vorm van kanker en naar doelen welke onderzoek doen naar kinderkanker in het algemeen. Ook helpen ze ouders in het vinden van de weg in de wirwar van regelgeving en rechten.  

 Om ouders financieel te ondersteunen tijdens het ziekbed van hun kind zijn er allerlei mogelijkheden bij gemeenten en andere instellingen. Deze vorm van toeslagen, kortingen en informatie is moeilijk of niet te vinden. De stichting ontwikkelt een platform over deze bestaande regelingen, waar ouders eenvoudig en snel informatie kunnen inwinnen.  

 Ouders in deze situatie willen maar één ding en dat is al hun aandacht aan hun kind geven. Zij willen zo min mogelijk tijd verspillen aan het zoeken naar financiële hulp. Op deze manier stelt de stichting ouders in staat om alle aandacht en energie te geven aan hun kind. 

 Wat kunt u doen?  

U kunt Floortje en Laura helpen door hen klusjes te laten doen voor een door u gekozen bedrag. Heeft u geen klusjes dan mag u natuurlijk nog steeds doneren 🙂

 Om het veilig te houden vragen wij u om Floortje en Laura geen contanten mee te geven maar uw donatie te registreren op het formulier en dit bedrag rechtstreeks over te maken aan de stichting ovv van Floortje en Laura. 

 Namens het bestuur van stichting Duncidunc alvast ontzettend bedankt voor uw bijdrage!